Volg ons opleidingsprogramma gericht op zorgregistratie

Heb jij interesse in de financiering van zorg? En wil je meer leren over de bekostiging van zorgproducten in ziekenhuizen en in de geestelijke gezondheidszorg? Dan bieden we jou graag de mogelijkheid om deel te nemen aan ons Opleidingsprogramma Zorgregistratie. 

Opleidingsprogramma Q-Talent

Dit programma bestaat uit 5 trainingen met als doel voor jou om jezelf te ontwikkelen en te oriënteren op het gebied van zorgregistratie. Niet alleen geef je je carrière zo een vliegende start, ook ben je op deze manier goed voorbereid op een project. Zo ben jij extra interessant voor ziekenhuizen en GGZ-instellingen en vergroot je de kans op een project.

Enthousiast geworden? 

Meld je dan aan voor het opleidingsprogramma door een mail te sturen naar talent@qtalent.nl. Laat in de mail ook aan ons weten wat je studieachtergrond is, per wanneer je beschikbaar bent voor projecten en voor hoeveel uur. We hebben een beperkt aantal plekken voor dit opleidingsprogramma, dus meld je snel aan. Vol = vol!

Vragen?

Twijfel je nog of zorgregistratiewerkzaamheden echt bij je passen of heb je andere vragen? Neem dan contact op met talentenmanager Lisanne Prins via lisanne.prins@qtalent.nl of 06 48 27 74 70.

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!