Talent Juliette over haar ervaring met Q-Talent

Na een DBC-training bij Q-Talent begon ik aan mijn eerste opdracht als Q-Talent. Gedurende 3 maanden heb ik voor 4 dagen in de week de zorgadministratie in het ziekenhuis in Terneuzen ondersteund. In de eerste weken van de opdracht heb ik alles geleerd over DBC’s, wet en regelgeving en de systemen en processen op de zorgadministratie. Door samenwerking met andere talenten, consultants van Q-Consult Zorg en de begeleiding vanuit Q-Talent was deze opdracht de ideale leerschool om als starter kennis te maken met het werken in de zorgregistratie.

""Mijn tijd als talent heeft me doen ontdekken waar mijn kwaliteiten liggen en waar ik de komende jaren als consultant verder in wil groeien""

Hierna kon ik als ervaren Q-Talent aan de slag in mijn 2e opdracht in de zorgregistratie. Hierbij kreeg ik de verantwoordelijkheid over de registratie van verschillende specialismen en ging ik samen met het team in het ziekhuis op zoek naar verbeterpunten in de registratie. In deze opdracht merkte ik dat ik verder wilde groeien in het samenwerken met de medewerkers in het ziekenhuis en het analyseren en verbeteren van zorgregistratieprocessen en heb ik de stap gemaakt naar Q-Consult Zorg. Nu werk ik als consultant bij Q-Consult Zorg en begeleid ik ziekenhuizen in hun vragen op het gebied van zorgregistratie. Mijn tijd als talent heeft me doen ontdekken waar mijn kwaliteiten als starter liggen en waar ik de komende jaren als consultant verder in wil groeien.

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!