Talent Leonie over haar ervaring met Q-Talent

Sinds januari 2020 voer ik als talent van Q-Talent een opdracht uit bij De Drie Notenboomen (DDN). DDN is een franchisegever in de zorg met een aantal franchiseconcepten, waaronder de Thomashuizen en de Herbergiers. Een Thomashuis is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking, waar zij zo gewoon mogelijk kunnen wonen - eigenlijk alsof ze in een groot gezin wonen. Een Herbergier is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met dementie.

"Werkervaring opdoen én jezelf ontplooien als professional"

Ik ondersteun bij DDN de afdeling Kwaliteit. En doe dit door onder andere de handboeken voor de verschillende formules volledig te updaten, handboeken te schrijven voor formules die er nog geen hebben, audits in te plannen en te coördineren en alles op het gebied van wet- en regelgeving in de zorg in de gaten te houden. Mijn functie is heel divers, wat het leuk en afwisselend maakt. DDN maakt een groei door, wat maakte dat de werkzaamheden te veel werden voor het huidige team en ik mag ondersteunen. Nu kunnen veel taken waar anders niet genoeg tijd voor was, toch gedaan worden. En kan DDN ook verder groeien.

Ik heb voor werken als talent bij Q-Talent gekozen, omdat ik op deze manier werkervaring op kan doen binnen de zorgsector en ik tegelijkertijd ondersteuning kan krijgen en mezelf verder kan ontplooien als professional. Ik vind de ondersteuning vanuit Q-Talent heel fijn en kan daar altijd terecht als ik ergens tegen aanloop binnen mijn opdracht. Ook biedt Q-Talent interessante trainingen aan voor haar talenten, waar ik helaas nog geen deel aan heb kunnen nemen, maar daar kijk ik wel naar uit.

Door de coronacrisis is alles nu natuurlijk een beetje anders dan anders. Ik werk, zoals velen, vanuit huis. Gelukkig is dat heel goed opgepakt door DDN en hebben we veel contact via Teams en de telefoon. Het is jammer dat ik mijn collega’s momenteel niet in het echt kan zien, maar tot dat wel weer kan, is thuiswerken ook goed te doen.

Mijn opdracht duurt in principe een jaar en ik kijk ernaar uit om mij de komende acht maanden vol enthousiasme in te zetten voor mijn opdracht bij DDN.

"Met Leonie hebben we een zeer welkome aanvulling in ons team binnengekregen. Ze is moeiteloos geïntegreerd binnen het team en pakt gevraagd en ongevraagd de dingen op die gedaan moeten worden. Dit varieert van regelzaken tot het doorgronden van een nieuwe wet of beleidsstuk. Ze doet dit snel en accuraat en behoudt steeds het overzicht. Wij zijn erg blij met haar!" Marina Le Clercq, Expert en Coördinator Kwaliteit bij De Drie Notenboomen

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!