Talent Paul over zijn ervaring met Q-Talent

Na het behalen van mijn studie bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht startte mijn zoektocht naar een eerste baan. Binnen mijn opleiding heb ik meerdere verdiepingstrajecten gevolgd, waarvan één in de zorgsector. Daar werd ik zeer enthousiast van en zodoende besloot ik op zoek te gaan naar een uitdaging voor starters die zich graag willen ontwikkelen op financieel gebied binnen de gezondheidzorg.

""Met een half jaar projectmatige werkervaring ben ik weer een stap verder in mijn eigen ontwikkelpad""

Via het internet kwam ik al snel bij Q-Talent terecht en nam meteen contact op. Dezelfde week werd ik uitgenodigd voor een gesprek, maar helaas sloot mijn profiel niet volledig aan op een openstaande opdracht. Een paar maanden later werd ik gebeld voor een passende opdracht. De maandag daaropvolgend werd ik als projectmedewerker gedetacheerd bij Gzicht. Ik droeg bij aan het inventariseren en opstellen van een AO/IC project (Administratieve Organisatie / Interne Controle) voor een zorgaanbieder te Amersfoort. Ook had ik een ondersteunende rol voor een drietal Junior Consultants van Gzicht (waarvan een aantal oud-talenten). Een leerzame opdracht in een jong en dynamisch team.

Na het AO/IC project kreeg ik een nieuwe opdracht bij een Jeugdzorg zorgaanbieder en bij een organisatie voor ouderen(revalidatie)zorg. Na mijn detacheringsperiode van 6 maanden heeft Gzicht mij een contract aangeboden en ben ik Junior Consultant in wording. Doordat Q-Talent een half jaar geleden voorbij kwam met de juiste opdracht kan ik nu verder met het volgen van mijn eigen ontwikkelpad en daar ben ik Q-Talent dankbaar voor. Bedankt!

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!