Talent Jennifer over haar ervaring met Q-Talent

Sinds juni 2018 ben ik werkzaam in het Ikazia Ziekenhuis als Projectmedewerker kwaliteit en patiëntveiligheid. De onderwerpen kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke onderwerpen vanuit zowel de landelijke wet- en regelgeving (externe verantwoording), als interne kwaliteitsverbetering.

""Ik heb het ontwerp gemaakt voor de weergave van de protocollen en richtlijnen, ook heb ik interviews afgenomen met afdelingsmanagers.""

Het Ikazia Ziekenhuis werkt aan de kwaliteitsindicatoren om de zorg voor patiënten te laten voldoen aan benchmarking. Het doel hiervan is om kwalitatief zo goed mogelijke zorg te leveren aan patiënten. De afdeling kwaliteit en BI-analisten hebben samengewerkt om alle data vanuit het EPD Chipsoft HiX om te bouwen. Als talent van Q-Talent heb ik samen met anderen gewerkt aan de validatie van de gebouwde query's. Mijn taak was om te controleren of het daadwerkelijk klopte wat er werd aangeleverd en/of gevraagd. Daarnaast draaien er momenteel impactvolle kwaliteitsprojecten zoals patiënttevredenheid, PROMS en NIAZ accreditatie. Ik vond het erg interessant om dit van dichtbij mee te maken.

Ik heb verder onlangs bijgedragen aan de implementatie van de zakkaartjes-app en het ophalen van gebruikerservaringen voor een nieuw Veilig Incident Melden (VIM)-systeem. Zo heb ik het ontwerp gemaakt voor de weergave van de protocollen en richtlijnen, ook heb ik interviews afgenomen met afdelingsmanagers. Ik vond het een zeer divers, interessante en uitdagende opdracht waar ik met veel plezier aan heb gewerkt. Ik wil dan ook mijn collega’s bedanken voor een fijne en leerzame tijd.

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!