Talent in de zorg

Wil je graag aan de slag binnen de bedrijfsvoering van de zorg en word je enthousiast van projectmatig werk? Word dan talent bij Q-Talent!

Aan de slag in de bedrijfsvoering van een zorgorganisatie

Je gaat projectmatig aan de slag in de bedrijfsvoering van een zorgorganisatie. Het belangrijkst is dat je iets doet waar jij blij van wordt, op de plek van jouw voorkeur. Samen met een van onze talentenmanagers ontdek je de mogelijkheden en onderzoek je je wensen.

Je kunt projecten doen in bijvoorbeeld ziekenhuizen, de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg of organisaties in het sociale domein. Je kunt meerdere voorkeuren aangeven en dus ook verschillende projecten uitvoeren.

Voorbeelden van projecten

Wij bieden projecten zoals procesoptimalisatie, DBC-verwerking, ondersteunen bij onderzoek, plannings- en zorgadministratieve werkzaamheden. Bij verschillende afdelingen in de bedrijfsvoering kun je een kijkje nemen: de zorgadministratie, planning & controle, kwaliteit & veiligheid, business intelligence en innovatie & ontwikkeling.

Wat kun je verwachten?

Na een match tussen jou en een zorgorganisatie start jouw project. Je tekent je contract en we vertellen je alles over ons ontwikkelprogramma dat jou ondersteunt bij je werkzaamheden en in je persoonlijke groei.

Ons ontwikkelprogramma bevat trainingen over bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap, adviesvaardigheden, effectief communiceren en Excel. Ook kun je uitgebreid leren over audits uitvoeren, calamiteitenonderzoek, stuurinformatie, e-health en storytelling met data. De trainingen volg je samen met andere young professionals en de kennis kun je meteen toepassen in de praktijk.

Al onze young professionals krijgen persoonlijke begeleiding en coaching van een van onze talentenmanagers. We bespreken welke trainingen waardevol voor jou zijn en samen nemen we de leerdoelen door.

Aanmelding

  • Je kunt reageren op een specifiek project via onze vacaturepagina of
  • Je kunt je aanmelden via een open inschrijving. In een kennismaking bespreken we de mogelijkheden en jouw voorkeuren.

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!