Groei in je carrière met ons ontwikkelprogramma

Terwijl jij relevante werkervaring opdoet bij een zorgorganisatie, volg je bij Q-Talent een ontwikkelprogramma. In dit programma staan expertise, vaardigheden en persoonlijke effectiviteit centraal.

Samen met onze andere labels Q-Academie en Q-Consult Zorg vormen we het ontwikkelprogramma. Hiermee borgen we de juiste toepassing van de leertechnieken en sluiten de trainingen aan op de praktijk. Q-Academie zorgt voor de juiste volgorde en volledigheid van trainingen, de consultants van Q-Consult Zorg verzorgen de trainingen. De consultant-trainers zijn experts in hun vakgebied en hebben veel praktijkvoorbeelden om de inhoud te verhelderen.

Expertise ontwikkeling

Ons ontwikkelprogramma bestaat uit verschillende expertisegebieden uit de bedrijfsvoering van de zorg. Lees hieronder meer over de verschillende gebieden op de website van onze partner Q-Consult Zorg:

Je maakt kennis met alle expertisegebieden, en dus met de volledige bedrijfsvoering van de zorg. Dit helpt jou bij het kiezen van een expertisegebied waar jij je verder in wilt ontwikkelen. Vervolgens kun je gericht trainingen volgen op jouw expertisegebied, met de bijbehorende verdiepende trainingen. Samen met jouw talentenmanager maak je jouw ontwikkelplan.

Vaardigheidstrainingen

De expertisegerichte trainingen worden afgewisseld met trainingen gericht op vaardigheden en persoonlijke effectiviteitsmomenten. Bij vaardigheidstrainingen kun je denken aan adviesvaardigheden en sterk communiceren in een hiërarchische omgeving. Bij persoonlijke effectiviteit kun je denken aan intervisies en trainingen zoals ‘omgaan met stress’.

Persoonlijke effectiviteit

Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden de beste prestaties leveren. Onze young professionals krijgen daarom coaching van een talentenmanager en hebben een vast aanspreekpunt in de zorgorganisatie. We leren je graag kennen tijdens deze contactmomenten en denken graag mee met jouw groeipad! We passen onze trainingen en begeleiding aan op jouw specifieke behoefte en interesse.

Wil je meer weten over hoe onze young professionals Q-Talent ervaren? Lees dan hier hun verhalen!

Blijf up-to-date

Het laatste nieuws

Bij Q-Talent ga je aan de slag met een...

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!