Wij kennen de zorg

Onze medewerkers hebben een uitgebreid netwerk in de zorg en volgen de ontwikkelingen in de branche op de voet. Door heel Nederland bezoeken wij instellingen, zoals ziekenhuizen, ggz-instellingen en instellingen in de langdurige zorg. Onze kennis van de branche en de gesprekken die wij dagelijks voeren, geven ons inzicht in de vraagstukken en thema’s die bij opdrachtgevers spelen. Vervolgens vertalen we dit naar de juiste inzet van young professionals.

Kom jij kennis maken?

Ontmoet het team

Lisanne Prins

Talentenmanager

"Laten we stilstaan bij wat jou beweegt"

Als talentenmanager faciliteer ik young professionals in hun zoektocht naar een passende baan. Aandacht voor ieders talenten en ontwikkelbehoeften staan centraal in de kennismakingsgesprekken die ik voer. Tijdens de uitvoering van een opdracht bied ik ondersteuning rond praktische HR- gerelateerde zaken en begeleid ik talenten bij het zetten van de volgende stap in hun ontwikkeling.

  1. lisanne.prins@qtalent.nl
  2. 06 48 27 74 70

Bart Gerards

Accountmanager

"Samen denken, samen doen en gezamenlijk resultaat!"

Ik help klanten graag vooruit in hun vraagstukken. Luisteren en het stellen van de juiste prikkelende vragen staan bij mij voorop, waarbij de zorgorganisatie onderdeel is van de oplossing. Met het maken van de juiste match van talenten, consultancy en/of trainingen werken we graag samen aan resultaat. Mijn continue drive is om meer dan tevreden opdrachtgevers te hebben. Korte lijntjes, snel schakelen, verwachtingen managen en het maken van de juiste match typeren mij.

  1. bart.gerards@qtalent.nl
  2. 06 15 96 87 42

Cindy Oude Hengel

Manager

"Passie, plezier en betrokkenheid zorgen voor resultaat en ontwikkeling"

Mijn passie is om anderen te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling. Mijn leiderschapsstijl is vooral coachend en inspirerend om datgene te bereiken wat in het belang is van de organisatie en het individu.

  1. cindy.oud.hengel@qconsultzorg.nl
  2. 06 26 37 26 33

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!