Wij kennen de zorg

Onze medewerkers hebben een uitgebreid netwerk in de zorg en volgen de ontwikkelingen in de branche op de voet. Door heel Nederland bezoeken wij instellingen, zoals ziekenhuizen, ggz-instellingen en instellingen in de langdurige zorg. Onze kennis van de branche en de gesprekken die wij dagelijks voeren, geven ons inzicht in de vraagstukken en thema’s die bij opdrachtgevers spelen. Vervolgens vertalen we dit naar de juiste inzet van young professionals.

Kom jij kennis maken?

Ontmoet onze collega's

Lisanne Prins

Talentenmanager

"Laten we stilstaan bij wat jou beweegt"

Als talentenmanager faciliteer ik young professionals in hun zoektocht naar een passende baan. Aandacht voor ieders talenten en ontwikkelbehoeften staan centraal in de kennismakingsgesprekken die ik voer. Tijdens de uitvoering van een opdracht bied ik ondersteuning rond praktische HR- gerelateerde zaken en begeleid ik talenten bij het zetten van de volgende stap in hun ontwikkeling.

 1. lisanne.prins@qtalent.nl
 2. 06 48 27 74 70

Sanne Woltman

Talentenmanager

“Een fijne match is waar ik voor ga!”

Weten waar je naartoe wilt, kan soms een enorme uitdaging zijn. Als talentenmanager bied ik young professionals graag ondersteuning en coaching in hun zoektocht naar een passende baan. Een fijne match met een zorgorganisatie is waar ik voor ga!

 1. sanne.woltman@qtalent.nl
 2. 06 83 44 45 81

Cindy Oude Hengel

Manager

"Passie, plezier en betrokkenheid zorgen voor resultaat en ontwikkeling"

Mijn passie is om anderen te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling. Mijn leiderschapsstijl is vooral coachend en inspirerend om datgene te bereiken wat in het belang is van de organisatie en het individu.

 1. cindy.oud.hengel@qconsultzorg.nl
 2. 06 26 37 26 33

Bart Gerards

Accountmanager

"Samen denken, samen doen en gezamenlijk resultaat!"

Ik help klanten graag vooruit in hun vraagstukken. Luisteren en het stellen van de juiste prikkelende vragen staan bij mij voorop, waarbij de zorgorganisatie onderdeel is van de oplossing. Met het maken van de juiste match van talenten, consultancy en/of trainingen werken we graag samen aan resultaat. Mijn continue drive is om meer dan tevreden opdrachtgevers te hebben. Korte lijntjes, snel schakelen, verwachtingen managen en het maken van de juiste match typeren mij.

 1. bart.gerards@qtalent.nl
 2. 06 15 96 87 42

Elianne Doekes

Accountmanager

“1+1=3”

Als accountmanager sta ik voor samen resultaat behalen door jullie organisatie verder te helpen. Vandaar ook 1+1=3: samen kom je niet alleen verder, maar kun je ook meer bereiken dan verwacht. De combinatie van ondersteuning door een talent, opleiding vanuit onze academie en mogelijke begeleiding van een consultant maakt dat wij waarde kunnen toevoegen. Zijn jullie op zoek naar tijdelijke of vaste ondersteuning? Of wil je juist een keer vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Je kunt mij altijd benaderen om samen te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen!

 1. elianne.doekes@qtalent.nl
 2. 06 11 39 54 23

Susan Steevens

Programmamanager

“Yes, we gaan ervoor!”

Als programmamanager sta ik voor innovatie en perfectie van onze dienstverlening. Het is aan ons als detacheerbureau om flexibel te zijn en mee te bewegen met de markt. Alleen dan kunnen we de juiste schakel zijn tussen young professionals en zorgorganisaties. Het creëren van een soepele bedrijfsvoering en een dienstverlening die aansluit op de nieuwste wensen uit de markt, is de uitdaging waar ik mijn bed voor uitkom!

 1. susan.steevens@qtalent.nl
 2. 06 25 06 50 60

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!