Talent Naomi over haar ervaring met Q-Talent

Na een maand solliciteren kwam ik via Indeed bij Q-Talent terecht. Zij zochten afgestudeerde Gezondheidswetenschappers, perfect dat was ik! In het weekend had ik gesolliciteerd op de vacature, maandag een Skype sollicitatie gesprek gehad en de week erop kon ik al beginnen bij het LangeLand ziekenhuis. Zo snel is een sollicitatieproces nog niet eerder gegaan!

""Ik heb ontzettend veel geleerd over HiX, DBC’s, ziekenhuiszorg en de complexe administratie die hierachter zit""


Zorgadministratie was voor mijn een hele nieuwe wereld maar na het wegwerken van een aantal lijstjes mocht ik al snel een bijdrage gaan leveren aan het zelfonderzoek. Het was eigenlijk de bedoeling dat het bij lijstjes wegwerken zou blijven (voor 4 weken). Maar het beviel van beide kanten zo goed dat ik uiteindelijk 3 maanden in Zoetermeer ben gebleven. Ik heb ontzettend veel geleerd over HiX, DBC’s, ziekenhuiszorg en de complexe administratie die hierachter zit. Bovendien heb ik geleerd om vrij zelfstandig te werken, verantwoordelijk zijn voor mijn eigen projectjes en opzoek te gaan naar uitdagingen in mijn werk.

Ondanks dat ik een ander carrièrepad ben ingeslagen kan ik afgestudeerden zeker aanraden om hun carrière te starten bij Q-Talent. De betrokkenheid, af en toe een belletje/appje, van de talentmanagers heb ik als erg fijn ervaren. Daarnaast kijken ze echt samen met jou wat een eventuele volgende opdracht zou kunnen zijn die echt bij jou past. Dat gaf mij het gevoel, ondanks dat ik gedetacheerd was, echt onderdeel te zijn van Q-Talent.

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!