Medewerker Patiëntadministratie

Wil jij jouw carrière in de zorg een boost geven? Laten we samen ontdekken of deze rol op de polikliniek iets is voor jou!  
Door heel Nederland
32 - 40 uur

De zorg staat niet stil en wij ook niet. Daarom zijn wij continu op zoek naar young professionals die een bijdrage willen leveren aan de zorg. Bij Q-Talent bieden we je de kans om de rol van medewerker patiëntadministratie te leren kennen, je vaardigheden verder te ontwikkelen en je kennis voortdurend bij te schaven. Terwijl je relevante werkervaring opdoet bij een zorgorganisatie, volg je ons uitgebreide opleidingsprogramma. Hierbij stellen we samen een persoonlijk ontwikkelplan op, aansluitend bij jouw doelen en ambities. Zo kun je het beste uit jezelf halen en echt impact maken binnen de zorg.

Hoe maak jij impact?

Een goed georganiseerde polikliniek is de sleutel tot efficiënte zorg en tevreden patiënten. Als medewerker patiëntadministratie ben jij de drijvende kracht die zorgt voor een efficiënte en vlekkeloze dagelijkse gang van zaken op de poli. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel patiënten als zorgprofessionals, waarbij je met jouw professionele en georganiseerde aanpak een belangrijke bijdrage levert aan het optimaal functioneren van de polikliniek. Of het nu gaat om het afhandelen van postverkeer via Epic en Outlook of het beantwoorden van telefonische vragen, jij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

Naast het beantwoorden van dagelijkse vragen, draag je ook bij aan de kwaliteit en volledigheid van zorgprocessen. Zo houd je je bezig met:

  • Het controleren of alle patiënten en opnames correct in het EPD-systeem staan
  • Het opvragen van ontbrekende gegevens bij andere afdelingen, ziekenhuizen of huisartsen
  • Het signaleren van knelpunten en aandragen van oplossingen voor de registratie

Kortom, met jouw scherpe oog voor detail bewaak je de actualiteit en volledigheid van de dossiers en zorg je voor een juiste afhandeling van medische correspondentie. Daarnaast ondersteun je de artsen door hen te ontlasten met agendabeheer, plannen van (combinatie)afspraken en het bewaken van de spreekuurplanning. Hierdoor kunnen zij zich volledig focussen op de zorg voor patiënten.

Hoe gaat Q-Talent jou daarbij helpen?

Bij Q-Talent staat jouw ontwikkeling centraal. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf voortdurend blijft uitdagen en ontwikkelen. Terwijl je on the job waardevolle ervaring opdoet, zorgen wij voor goede ondersteuning door vakinhoudelijke en persoonlijke begeleiding. Je wordt hierbij gekoppeld aan je eigen talentmanager bij wie je altijd terecht kunt met vragen en die jou maandelijks coacht op jouw persoonlijke ontwikkeldoelen. Ook bieden we je een uitgebreid opleidingsprogramma waarbinnen je gemiddeld één dag per maand uiteenlopende trainingen volgt.

Voorbeelden van de trainingen die je gaat volgen zijn:

Wat bieden wij jou?

  • Een kickstart van je carrière binnen de zorg
  • Een unieke kans om te ontdekken of de rol van Medewerker patiëntadministratie bij jou past
  • Een jaar vol toffe trainingen en verdiepende intervisiebijeenkomsten met mede-talenten
  • Een persoonlijke talentmanager die jou gedurende het hele traject één-op-één coacht
  • Een jaarcontract voor 32 - 40 uur per week
  • Een startsalaris van € 2.700,- o.b.v. 40 uur
  • 25 vakantiedagen, vakantiegeld en reiskostenvergoeding
  • Een mooie opstap naar toekomstige functies in het ziekenhuis op het gebied van zorgadministratie, zorgverkoop/inkoop en projectmanagement

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde hbo-opleiding
  • Drive om bij te dragen aan de zorg
  • Organisatietalent en servicegerichtheid
  • Nauwkeurigheid, overzicht en pro-activiteit
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Interesse?

Solliciteer dan via onderstaande knop! Heb je een vraag of twijfel je of deze rol bij je past? Neem dan contact op met talentmanager Linde van Rees (06 83 44 45 19).
Medewerker Patiëntadministratie

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!